ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα
Μπορείτε να πληρώσετε τα προϊόντα που παραγγείλατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με πιστωτική κάρτα MASTERCARD ή VISA οποιασδήποτε τράπεζας και με AMERICAN EXPRESS. Η πληρωμή γίνεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης της ΤΡΑΠΕΖΑΣ EUROBANK. Η συναλλαγή σας έτσι είναι κάτι παραπάνω από ασφαλής.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα, για τις παραγγελίες σας, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Αν έχετε διαλέξει κατάθεση σε τράπεζα τα στοιχεία λογαριασμού τραπέζης θα εμφανιστούν εφόσον επιβεβαιώσατε την παραγγελία. Φροντίστε να αναγράφετε στο απόκομμα της κατάθεσης ή στα σχόλια της κατάθεσης, στις περιπτώσεις που κάνατε χρήση Web Banking, τον κωδικό της παραγγελίας σας. Μετά την κατάθεσή σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για την επιβεβαίωση της πληρωμής.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού: 5212039386670
IBAN: GR3101722120005212039386670
Όνομα Δικαιούχου: Διαβάτης Διομήδης

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0326.11.0200466975
IBAN: GR4902603260000110200466975
Όνομα Δικαιούχου: Διαβάτης Διομήδης

**ΠΡΟΣΟΧΗ! σε μεταφορά από άλλη τράπεζα, τα τραπεζικά έξοδα της συναλλαγής πρέπει να τα επιβαρυνθείτε εσείς εξ’ολοκλήρου, δηλαδή ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ (DEBT/OUR).
Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον αριθμό της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής. Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας..

3. Μέσω PayPal.
Έχετε υπόψη σας πως για τις συναλλαγές με PayPal, το PayPal παίρνει προμήθεια 3,4% + 0,350€ επί του ποσού της παραγγελίας σας.
Αυτό το ποσό φαίνεται σαν “Προσαύξηση” όταν φτάσετε στο ταμείο για να πληρώσετε. Η Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές ή αγορές γίνονται με τον εξής πολύ απλό τρόπο: Τα χρήματα στέλνονται χρησιμοποιώντας μόνο το Paypal email ενός χρήστη, χωρίς να γίνονται γνωστές απόρρητες πληροφορίες όπως πιστωτικές κάρτες ή άλλες τραπεζικές πληροφορίες. Κάθε χρήστης, άτομο ή εταιρία, μπορεί να κάνει λογαριασμό στην Paypal εισάγοντας μόνο ένα email, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

4. Με αντικαταβολή.
Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, τότε υπάρχει επιβάρυνση € 2.50
Πληρώνετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας μαζί με το κόστος της αντικαταβολή στον Κούριερ που θα σας παραδώσει το δέμα ή στο κατάστημα της Κούριερ αν το παραλάβετε από εκεί.
Η αντικαταβολή δεν ισχύει για όλα τα προϊόντα π.χ. οι αναπτήρες Zippo δεν μπορούν να αποσταλούν με αντικαταβολή. Επίσης δεν ισχύει για παραγγελίες άνω των € 40.00.