ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα
Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής τα μεταφορικά έξοδα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
Μπορείτε να πληρώσετε τα προϊόντα που παραγγείλατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με πιστωτική κάρτα MASTERCARD ή VISA οποιασδήποτε τράπεζας και με AMERICAN EXPRESS. Η πληρωμή γίνεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης της ΤΡΑΠΕΖΑΣ EUROBANK. Η συναλλαγή σας έτσι είναι κάτι παραπάνω από ασφαλής.
Έχετε υπόψη σας πως για τις συναλαγές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα η τράπεζα παίρνει προμήθεια 2,3% επί του ποσού της παραγγελίας σας.
Αυτό το ποσό φαίνεται σαν “Προσαύξηση” όταν φτάσετε στο ταμείο για να πληρώσετε.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής τα μεταφορικά έξοδα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα, για τις παραγγελίες σας, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Αν έχετε διαλέξει κατάθεση σε τράπεζα τα στοιχεία λογαριασμού τραπέζης θα εμφανιστούν εφόσον επιβεβαιώσατε την παραγγελία. Φροντίστε να αναγράφετε στο απόκομμα της κατάθεσης ή στα σχόλια της κατάθεσης, στις περιπτώσεις που κάνατε χρήση web banking, τον κωδικό της παραγγελίας σας. Μετά την κατάθεσή σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το λογιστήριο μας για την επιβεβαίωση της πληρωμής.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού: 5212039386670
IBAN: GR3101722120005212039386670
Όνομα Δικαιούχου: Διαβάτης Διομήδης

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0326.11.0200466975
IBAN: GR4902603260000110200466975
Όνομα Δικαιούχου: Διαβάτης Διομήδης

Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου της εταιρίας μας στέλνοντας ένα e-mail στο info@diodoro.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την JavaScript για να τη δείτε.
Για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση παρακαλώ καλέστε μας τηλεφωνικά στο 2311 203262 ή μέσω fax στο 2311 203262.

3. Μέσω PayPal.
Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής τα μεταφορικά έξοδα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
Έχετε υπόψη σας πως για τις συναλαγές με PayPal, το PayPal παίρνει προμήθεια 3,5% + 0,350€ επί του ποσού της παραγγελίας σας.
Αυτό το ποσό φαίνεται σαν “Προσαύξηση” όταν φτάσετε στο ταμείο για να πληρώσετε.Η Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές ή αγορές γίνονται με τον εξής πολύ απλό τρόπο: Τα χρήματα στέλνονται χρησιμοποιώντας μόνο το Paypal email ενός χρήστη, χωρίς να γίνονται γνωστές απόρρητες πληροφορίες όπως πιστωτικές κάρτες ή άλλες τραπεζικές πληροφορίες. Κάθε χρήστης, άτομο ή εταιρία, μπορεί να κάνει λογαριασμό στην Paypal εισάγοντας μόνο ένα email, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

4. Με αντικαταβολή.
Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, τότε υπάρχει επιβάρυνση € 2.50
Πληρώνετε το συνολικό ποσό της παραγγελίαςσας μαζί με το κόστος της αντικαταβολή στον κούριερ που θα σας παραδώσει το δέμα ή στο κατάστημα της κούριερ αν το παραλάβετε από εκεί.