Τρόποι Αποστολής

Όλα τα προϊόντα μας παραδίδονται κατευθείαν στην πόρτα σας.

Η παράδοση γίνεται μέσω της Speedex ή των ΕΛΤΑ Κούριερ. Η επιλογή γίνεται από το DIODORO.GR εκτός αν ο πελάτης έχει κάποια συγκεκριμένη προτίμηση από τις 2 Κούριερ, την οποία μπορεί να ζητήσει.

Η χρέωση των μεταφορικών εξόδων αναλόγως την εταιρεία κούριερ που θα επιλέξετε αλλά και την περιοχή στην οποία θα παραδοθεί η παραγγελία σας κυμαίνεται από €2.50 ως €3.50.

Κατόπιν της αποστολής της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε και λαμβάνετε με e-mail τον αριθμό αποστολής (tracking ID ή Voucher ID), μέσω του οποίου μπορείτε να ελέγξετε την πορεία της παραγγελίας σας οποιαδήποτε στιγμή, κάνοντας απλώς κλικ στη λέξη παρακολούθηση από την ενότητα “Πληροφορίες Παρακολούθησης” (βλέπε παρακάτω στο παράδειγμα)

Καθυστέρηση παραγγελίας
Η παραγγελία σας υπό κανονικές συνθήκες παραδίδεται από την κούριερ που έχετε επιλέξει σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες αναλόγως την πόλη στην οποία βρίσκεστε.
Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
•    Λόγω έλλειψης του προϊόντος από την αποθήκη μας ( θα ειδοποιηθείτε άμεσα τηλεφωνικώς από εμάς )  .
•    Λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών ή φόρτου εργασίας των εταιρειών κούριερ (π.χ. Χριστούγεννα, Black Friday κ.ο.κ).
Στην τελευταία περίπτωση το DIODORO.GR ουδεμία ευθύνη φέρει για την καθυστέρηση της παράδοσης και δεν αποδέχεται ακυρώσεις ή απαιτήσεις επιστροφής χρημάτων, εφόσον η καθυστέρηση της παράδοσης δεν οφείλεται στο DIODORO.GR αλλά στην εταιρεία κούριερ, η οποία λειτουργεί εντελώς ανεξάρτητα