Ασφάλεια συναλλαγών

Αγαπητοί μας πελάτες,

Το DioDoro.gr είναι από τα πλέον αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα στον χώρο του ίντερνετ. Όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας, χρησιμοποιούμε πιστοποιητικό ασφαλείας SSL(Secure Sockets Layer), με κρυπτογράφηση 256-bit, πιστοποιημένη από την Starfield Inc. H Starfield Inc. είναι μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet παγκοσμίως. Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο site μας κωδικοποιείται πριν βγει online και σε συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζει πως κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο site μας κωδικοποιείται πριν βγει online και σε συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server. Κάθε φορά που εισέρχεστε σε σελίδα που πρόκειται να γίνει συναλλαγή στοιχείων, παρουσιάζει ένα λουκετάκι κάτω δεξιά στην οθόνη σας(status bar), ή επάνω στην μπάρα διεύθυνσεων(address bar)που βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σας προστατεύεται.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του DioDoro.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Καλές αγορές,
Η ομάδα του DioDoro.gr